Supply Chain Trainee

Back to overview
Supply Chain Trainee
Antwerp (BE)

Wereldwijd combineert KATOEN NATIE engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft 181 vestigingen verspreid over 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt meer dan 13000 mensen te werk.

Voor de verdere uitbouw van haar General Cargo divisie te Rechteroever, zijn we op zoek naar een gedreven supply chain trainee.

Je start als supply chain trainee binnen onze Business Unit General Cargo & Commodities. Vanaf uw opstart doorloop je diverse polyvalente logistieke operationele en administratieve taken. Dit middels een on the job training en in een KMO-omgeving. Tijdens uw traject ben je dagelijks in contact met je directe collega’s, magazijniers, heftruckbestuurders, havenpersoneel, chauffeurs en klanten. Als supply chain trainee trek je mee aan de kar en bouw je mee aan de groei van uw afdeling. Volgende zaken zullen o.a. tijdens de opleiding aangekaart worden; het nakijken van de magazijnorders, het aansturen van een team arbeiders, het voorbereiden van de shiften, opvolgen van KPI’s, kosten-baten analyses opmaken, algemeen warehousemanagement, HSEQ kennis vergaren, …

Deze functie is een ideale springplank voor een professionele carrière binnen ons bedrijf. Schrikken bovenstaande zaken je niet af? Dan zien we graag uw cv + motivatie brief in onze mailbox binnen komen.

 

  • Je hebt een bachelor of master in je bezit en/of hebt net een eerste werkervaring achter de rug en klaar voor een volgende stap in je carrière.
  • Ondernemen, zin voor verantwoordelijkheid en hands-on mentaliteit zijn zaken die je energie geven.
  • Je bent flexibel (geen 9-5 mentaliteit) en stressbestendig.
  • Je hebt een gezonde interesse in logistiek-, magazijn- en havenactiviteiten.
  • Talenkennis: vloeiend Nederlands en grondige kennis Engels.
No experience needed
  • Gedegen opleiding en training ‘on the job’.
  • Gevarieerd takenpakket.
  • Reële doorgroeimogelijkheden in een groeiende business unit van een gereputeerde internationale logistieke groep.
  • Een marktcompetitief salarispakket in lijn met uw capaciteiten en ervaring.
Tom De Schutter - recruitment.gcc@katoennatie.com
Email CV + motivatiebrief met onderwerp “Supply Chain Trainee”

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy